Den beste gaven å få til drømmereisen

De beste gavene er de som gir gode minner. Det kan være en ferie i seg selv, men om man allerede har booket turen, kan man finne gaver som gir så mye glede hos dem man er glad i. Et vakkert smykke er perfekt for noen, men helt andre ting er det som skal til for andre.

Har man lenge gledet seg til drømmereisen, er det veldig trist om man ikke kan reise. Da kan det være kjekt å få avbestillingsforsikring og pengene tilbake. Da kan man reise igjen når tiden er inne.

Den romantiske gaven

Det er mange ting som kan være romantisk, men den aller beste gave kan være å få noe som giveren vet du liker. Det kan være en tur på byens beste konditori, en omvisning ved Cinque Terre eller en romantisk middag for to.

Den aktive gaven

En aktivitetsgave er det de fleste ønsker seg. Det kan være aktiviteter som man vet at begge to liker, eller noe som er helt nytt. Det kan være flere runder på en motorcrossbane, eller å teste utsøkt vin i en grotte. Aktiviteter skaper minner, noe alle har behov for.

Den utrolige gaven

De utrolige gavene er noe man aldri kunne se for seg at man fikk. Kanskje er det en hest, eller så er det en reise til Dubai. De utrolige gavene vitner om at noen liker deg, og det skal man alltid sette pris på. Utrolige gaver kan være dyre, eller de kan ha kostet masse energi og innsats.

Den omtenksomme gaven

Omtenksomhet er alltid smigrende. Det kan være et pledd til flyreisen fordi han vet at du fryser lett, eller medisin man vet den andre har behov for. Det kan være sov-i-ro når man sitter på toget, eller en god bok. Det kan være tid sammen med deg, fordi den andre er avhengig av nettopp deg.

Den meningsfulle gaven

Den meningsfulle gaven kan være en gave man ikke egentlig har lyst på. Men det kan være en tur i museum eller på konsert, noe som kan være med på å gi ny kunnskap eller kulturell oppvåkning. Den meningsfulle gaven kan vise deg at forholdet skal vare til evig tid.