Gi en opplevelse som 30-årsgave

Kjenner du noen som snart blir 30, og er du helt i villrede i forhold til hva du skal gi i gave? Da er du ikke alene, det blir stadig vanskeligere å finne gode gaver, spesielt i og med at de aller fleste allerede har alt ting som de trenger. Spesielt for en 30-åring, som er midt i livet og kanskje har barn å tenke på, er det vanskelig å finne en ting som passer.

Gi en opplevelse

Hvis du vil gi en gave som ikke støver ned hjemme hos mottakeren, og uten tvil blir husket – da burde du gi en opplevelse. I dag finnes det ferdige pakker med alt fra et besøk på en racingbane, til strikkhopp eller en flytur. Det er selvfølgelig viktig å kjenne den du gir gaven til, slik at du ikke gir noe som blir helt feil.

På nettsider som Youwish.no finner du mange ferdige pakker, og i tillegg en mengde inspirasjon til hva du egentlig kan gi. Det kan være greit å sikte seg inn på en kategori, som for eksempel Reise, Helse & Velvære, eller Motorsport, avhengig av hva du tror at mottakeren av gaven egentlig vil ha.

  • Reise
  • Helse
  • Motorsport
  • Flytur

Skal du invitere deg selv eller ikke?

Et spørsmål som mange lurer på når de gir bort en gave, er om det er greit å invitere seg selv eller ikke? Det er selvfølgelig svært avhengig av gaven, men egentlig er det oftest svært hyggelig om du som gir gaven blir med. Ellers kan det kanskje oppfattes som bare en til gave som ikke er så gjennomtenkt. Hovedpoenget med å gi en gave som opplevelse er jo å gi bort en opplevelse, og nye minner, og da er det hyggelig å ha noen å dele det med.

Så det kan være greit å finne en opplevelse som du vet at han eller hun som skal motta gaven kan oppleve sammen med deg. Hvis det handler om å hoppe fallskjerm kan det kanskje være at du bare blir med i flyet for å dytte vennen din ut av flyet, men det er alltid noe.